Jobloop ansetter

Brenner du for inkludering og praktisk IT-faglig opplæring?

Bli med oss i arbeidet med å skape muligheter for fler!

Vi utvider og ser etter deg som har ambisjoner på vegne av andre.

JobLoop utvider og skal setter sammen nye team med driftige medarbeidere. Vi ser etter deg som kan bidra til gjennomføring og videreutvikling av JobLoops aktiviteter fra Tønsberg, Bergen, Stavanger, eller digitalt. Søk til oss om du er interessert i arbeide med å utvikle og levere tilbud for et mer bærekraftig samfunn med fokus på arbeid og utdanning!

Vi ansetter nå:

 • IT-faglige veiledere til arbeid for “Kodehode”
  Aktuelle byer er: Tønsberg, Bergen, Stavanger, Haugesund, eller digitalt (oppdateres fortløpende)

 • Spillpedagog til arbeid for “Spillbasert”
  Aktuelle byer er: Bergen, Sogndal og Oslo (oppdateres fortløpende)

 • Innholdsprodusent og intern i tilbudsutvikling.
  Aktuelle byer er: Bergen eller digitalt
 • Opplæringsløpet i Kodehode består av to deler: del 1 er en “teori-fase” og del 2 er en “praksis-fase”. Gjennom del I av tiltaket vil deltakerne tilegne seg den faglige og sosiale kompetansen de trenger for å kvalifisere seg til praksisarbeid innen front-end, systemdrift, back-end, eller innholdsproduksjon. Underveis i opplæringsløpet koples deltakerne med relevante arbeidsgivere. I del II av tiltaket vil deltakerne praktisere sine ferdigheter i praksis hos relevante arbeidsgivere. Våre veiledere fortsetter å bistå med faglig støtte og spisset kompetanseheving gjennom hele tiltaksperioden.

  Kodehode kvalifiserer deltakere til å gå over i IT-relaterte stillinger som markedet etterspør samtidig som det bidrar til at deltakerne dokumenterer sine ferdigheter og etablerer relasjoner til fagmiljø og bedrifter.

  Nyskjerrig?
  Les hele annonseteksten på arbeidsplassen.no

  © JobLoop 2021