Del­taker

JobLoop er en organisasjon som arbeider for å skape muligheter for deg i arbeidslivet. Det er mange som er usikker på veien inn i arbeidslivet. Kanskje du er en av de som synes det er vanskelig å ha troen på at du kan gjøre en god jobb for noen andre? Kanskje er det vanskelig å finne ut hva som interesserer og motiverer? Eller kanskje du vet hva du vil og kun trenger å gi CVen et lite løft i riktig retning? Vi ønsker å gi deg en god start på arbeidslivet. Sammen med de som er ansvarlig for kvalifiseringen din (veileder ved skolen, NAV, eller en annen relevant oppdragsgiver), lager vi en plan for at du skal få en best mulig utvikling, personlig og profesjonelt, sammen med oss og våre samarbeidsbedrifter.

Hvem kan ta kontakt?

Hva kan JobLoop tilby meg?

Hvordan går jeg frem for å delta?

Hvordan blir veien videre etter JobLoop?

Hvem kan ta kontakt?

Alle kan melde sin interesse hos oss. Du også. Send oss gjerne en uforpliktende melding.

Hva kan JobLoop tilby meg?

JobLoop hjelper deg med å finne din plass i arbeidslivet - og tilrettelegger for at du skal få en god utvikling mot denne. Det er mange som vil ha nytte av hjelp til til matchmaking og et par ekstra verktøy i kassen i møte med arbeidslivet. Dette kan være for deg som av ulike årsaker har stått uten arbeid en periode, eller som nå fullfører siste året med opplæring. Metodene vi bruker sklir ofte litt over i hverandre. Vi strekker oss langt for å finne løsningene som passer best for deg.

Les mer om våre metoder:

Hvordan går jeg frem for å delta?

I samarbeid med dine lærere, NAV, eller andre som er ansvarlig for din kvalifisering, inviterer vi til en felles Kick-off. Her får du mulighet til å bli bedre kjent med oss og det vi kan bidra med. Du vil også møte arbeidsgivere vi samarbeider med, og få prøve deg på noen av deres arbeidsoppgaver. Om JobLoop er et godt tilbud for deg vil du bli invitert med videre.

Hvordan blir veien videre etter JobLoop?

I løpet av din tid hos oss har du fått muligheten til å utvikle deg selv personlig og profesjonelt. Varigheten tilpasses ditt behov, med mulighet for deltakelse inntil ett år. Når du avslutter ditt tilbud hos JobLoop, vil du få med deg et bevis på din deltakelse, det du har lært og eventuelt modulbevis til fagbrev. Om du skulle få tilbud om ordinært arbeid hos en arbeidsgiver vil du kunne få mulighet til å avslutte JobLoop og bli arbeidstaker. Vi ønsker på alle måter å bidra til en god overgang til arbeidslivet eller en videre utdanning som passer for deg.

Kontakt oss

© JobLoop 2021